logo
Ring nu: 072-339 91 01

DermaFacials

Berika, Förnya, Förbättra
Har du svårt att hitta tid för en kur med peelbehandlingar eller är du kanske inte redo för det? Kanske tycker du att du är för ung för laserbehandlingar men inser att traditionella ansiktsbehandlingar inte håller din hud i optimal kondition. Det du vill se är resultat. Då är DermaFacials den gyllene medelvägen.

Våra DermaFacials är resultatinriktade ansiktsbehandlingar som består av kraftfulla aktiva ingredienser som uppfyller de särskilda behoven av din hud. Det är möjligt att bygga ut en DermaFacial-behandling med extra behandlingsmöjligheter från vår a la Carte meny som ökar effekten av behandlingen och därmed även resultatet. Vi råder dig vilka kombinationsbehandlingar som passar din hud bäst.  

DermaFacial behandlingsprocedur  
Genomförandet av en DermaFacial följer alltid en bestämd procedur. Denna metod har visat sig vara mest effektiv och ge bäst resultat.

Steg 1: Rengör
Steg 2: Ta bort orenheter i huden
Steg 3: Terapeutiskmask
Steg 4: Hudförbättrande produkter
Steg 5: Råd om DermaQuest-produkter att använda hemma

Resultatinriktade produkter  
Under DermaFacial-behandlingen används resultatinriktade produkter som framställts med en farmaceutisk approach men för kosmetiskt syfte. Typsikt för DermaQuest produkter är att det är den högsta rekommenderade koncentrationen av aktiva ingredienser som används, såsom peptider, stamceller och antioxidanter.

Resultat på kort tid  
På grund av de höga halterna av aktiva ingredienser i de produkter som används under DermaFacials kommer du snabbt uppleva resultat. Dessa behandlingar är inte bara populära bland kvinnor utan blir även mer och mer populära bland män. En bra behandling för att förbättra huden, behandlingen ger ingen down time.   

Periodisk engångsbehandling  
Om din hud inte fått någon behandling på ett tag är DermaFacial sättet att väcka huden till liv igen och förbättra den. Detta rekommenderas framförallt när du önskar göra en mer intensiv behandling (som en laserbehandling eller DermaPeel). DermaFacials är en engångsbehandling som vi rekommenderar att man gör var 4-6 vecka för att hålla din hud i optimal kondition. 


Tillgängliga DermaFacials behandlingar:

Essentials DermaFacial
En effektiv ansiktsbehandling som kompletterar de dagliga behoven för normal/ung hud. Denna behandling är även bra för att få din hud i balans innan man tillför mer aktiva ingredienser. 

Peptide Vitality DermaFacial
Kraftfulla peptider återfuktar och ger näring åt en åldrande hud och svarar för resultatet av denna behandling. Den ger mogen hud verktygen att bekämpa tecken på åldrande och det nödvändiga motståndet för att hålla den i schack  

C Infusion DermaFacial
En vitaliserande behandling som återställer de negativa effekterna som orsakats pga av stress och exponering för skadliga miljöfaktorer, i vår hud. Idealisk för alla hudtyper som behöver en energiboost eller som regelbundet underhåll.  

DermaClear DermaFacial
En djuprengörande behandling som stimulerar läkningsprocessen av en överbelastad och/eller acnebenägen hud. Denna behandling levererar kraftfulla antimikrobiella aktiva ingredienser för att förhindra acneutbrott.  

SkinBrite DermaFacial
En effektiv ansiktsbehandling som ger stöd i den dagliga hemmavårds rutinen när det gäller pigmentproblem.   

Sensitized DermaFacial
Denna behandling är lämplig för alla hudtyper som upplever rodnad och irritation på grund av känslighet. Ingredienserna hjälper till att lugna, mjukgöra och återställa huden.  

Stem Cell 3D DermaFacial
Denna ansiktsbehandling med produkter baserade på växtstamceller tar hand om alla aspekter av åldrande. Denna lyxiga DermaFacial kan vara support åt DermaPeeling-behandlingarna för att förbättra resultatet och motverka effekterna av åldrande.