logo
Ring nu: 072-339 91 01

DermaPeelings

Innovativa peelbehandlingar för hudförbättring  

Ibland kan en enskild behandling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaPeel-behandlingar. DermaQuest’s hela sortiment av peelbehandlingar har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Dessa toppmoderna behandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem utan att ge en utdragen återhämtningsprocess som kan ge besvärande biverkningar.  

Vilken DermaPeel passar bäst för min hud?  

Det finns ett antal alternativ med olika styrka från lätta peelingar med successiv förbättring och ingen eller kort återhämtningsperiod, till kraftfulla djupgående peelingar med omedelbara resultat och längre konvalecens. Innan alla DermaPeels genomgår vi en konsultation där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla DermaPeels består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter från DermaQuest för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Du kommer få råd från en av våra DermaQuest specialister.  


Hur går en DermaPeel till?  

Under en DermaPeel-behandling appliceras peelingen direkt på huden. Detta stimulerar huden och kommer förbättra tillståndet som behandlas. Genomförandet av en DermaPeel följer alltid en bestämd procedur. Denna metod har bevistats mest effektiv och ger bäst resultat.

Steg 1: Rengöring
Steg 2: Preppinglösning för att förbereda huden på DermaPeelen
Steg 3: DermaPeel
Steg 4: DermaQuest eftervårdande produkter
Steg 5: Råd om DermaQuest-produkter att använda hemma  

Gör en DermaPeel ont?  

Vad som kan upplevas under behandlingen beror på styrkan av DermaPeelen. Du kan uppleva värme eller en stickande känsla. För att kompensera för detta kan din DermaQuest-specialist använda en liten fläkt för att svalka och göra behandlingen mer behaglig.  

Hur lång återhämtningstid kommer jag ha?  

Återhämtningsprocessen efter en behandling varierar beroende av vilken peeling som användts. Direkt efter behandlingen kan huden se lite rosa ut, detta försvinner väldigt fort. Du kan återgå till din vardag direkt. Var noga med att följa eftervårdsinstruktionerna.   

Tillgängliga DermaPeels:

Essentials DermaPeeling
En intensiv peelbehandling för att upprätthålla balansen av normal/ung hud. Denna peeling är även idealisk som en engångs booster för att förbereda huden för tuffare, mer resultatorienterade DermaPeelbehandlingar. DermaPeel möjligheter: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer. 

Peptide Vitality DermaPeeling
Denna mjukgörande och hudföryngrande behandling ger betydande resultat mot tecken på åldrande. Effekten av denna behandling stimulerar hudceller djupt ner i huden, och främjar produktionen av kollagen och elastin.  Din hud är starkare, slätare och mer strålande. DermaPeel möjligheter: Power Peptide Resurfacer. 

C Infusion DermaPeeling
En intensiv peelbehandling för att ge din hud en energiboost och bibehålla en vacker hud. En krävande och solexponerad hud kan behöva en extra boost. Lämplig för alla hudtyper förutom känslig hud. DermaPeel möjligheter: Glycolic Acid Resurfacer Level l & ll.  

DermaClear DermaPeeling
Denna behandling levererar höga koncentrationer av anti-acne ingredienser som tränger ner till roten av problemet och tar kontroll över det. Behandlingen gör huden omedelbart mjuk och förfinar porer, lämnar efter sig mindre orenheter. Börjar man behandlingen i tid minskar man riksen för framtida ärrbildning. Idealisk för acnebenägen hud och/eller oljig, grövre hudtyper. DermaPeel möjligheter: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Resurfacer, Modified Jessner Peel.  

SkinBrite DermaPeeling
Denna behandling är idealisk för hyperpigmenterad hud. De aktiva ingredienserna penetererar djupt in i pigmentceller och ger en lätt, men effektiv minskning av oönskade färgskillnader i huden. Din hudton är anmärkningsvärt jämnare. DermaPeel möjligheter: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel. 

Sensitized DermaPeeling
Fråga din hudvårsdspecialist om möjligheterna att förbereda din känsliga hud för en DermaPeel behandling från någon av de andra kollektionerna.  

Stem Cell 3D DermaPeeling
Stem Cell 3D DermaPeel adresserar alla dimensioner av åldrande i hudens djupare lager för att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Denna förebygger och förbättrar alla tecken på åldrande. DermaPeel möjligheter: Glycolic Acid Resurfacer Level l & ll, Glycolic Acid Peel.