logo
Ring nu: 072-339 91 01

Om Sam Dhatt

DermaQuest är stolta över att kunna erbjuda en heltäckande serie av enastående hudvårdsprodukter för både professionellt bruk och hemmabruk.

DermaQuest™ Skin Therapy Inc. grundades 1999 av Sam Dhatt, en högt respekterad och prisbelönt kemist inom kosmetika. Under Sam Dhatts 20 år långa karriär har han utarbetat och framställt hudvårdsprodukter till mer än 700 företag, inkluderat många av branschens mest kända och framgångsrika märken. Han besitter en M.S. (Master of Sience) i kemi från GND University i Amritsah, Indien och en MBA (Master of Business Administration) från Poona University, Indien.

Dhatt sitter som VD och koncernchef för DermaQuest® Skin Therapy, ett privatägt företag med representation världen över. Företaget grundades för att utveckla patenterade, banbrytande hudvårdsformuleringar till produkter som ger bästa möjliga behandlingsresultat för hudvårdsspecialister med högt ställda krav.

Sam Dhatt leder ett team av högkvalificerade kemister som delar hans ambitioner om att tillhandahålla de säkraste och mest avancerade produkter som finns att nå. Genom att kombinera sin kunskap med den senaste teknologin, har Dhatt och hans team utvecklat en imponernade serie av högeffektiva produkter och professionella behandlingar. DermaQuest fortsätter att ta fram nya produkter då nya ingredienser och högeffektiva tekniker upptäcks.